Bila artis bertudung..

hari ni zell nak kongsi dengan semua tentang artis
sekarang yang comel bila pakai tudung..
perasan tak dekat televisyen, poster poster artis bertudung?
apa pendapat anda semua bila artis pakai tudung?
mesti cantik kan?
sekarang pun banyak artis yang da pakai tudung..
sweet sangat-sangat bile artis artis ni pakai tudung..

contohnye seperti : 

Miasara Nasuha

budak kecik yang cumil ni sapa yang tak kenal..
1 malaysia kenal dia..
kecik-kecik lagi dah popular..
seronok betul..



Diana Amir
zell suka diana amir pakai tudung sweet sangat..
cantik pula..


Siti saleha
siti saleha yang berlakon dalam cerita nora elena..
sweet sangat..

Nora Danish
jom kita enjoy!!
orangnya kecik comel molek..

Tasha shila
semalam tengok cerita landasan cinta..
sweet sangat tasha ni pakai tudung..

Shila Amzah
 tiga suara zell suka lagu shila amzah..
best sangat-sangat..

Tiz Zagyah
 nur kasih memang sesuai watak yang tiz zagyah
pegang memang cantik..


Raja Farah
rajah farah ni zell minat filem dia cerita
cinta medik..best woo..


Siti Nordiana
siti nordiana ni agak berisi sikit sekarang ni..
cumil dari dulu...



Fazura
fazura yang berlaku cerita pisau cukur..



Natasha Hudson
comel tak natasha hudson ni?


Abby Abadi
kak abby abadi ni dari dulu cerita gerak-gerak khas
yang mula-mula sampai sekarang still cantik..


Lisa Suriati
mama lisa..
tu la yang miasara panggil kak lisa ni..


Fouziah Gous
sopan betul akak fouziah ni..


Neelofa
cantik bila neelofa pakai tudung..




Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Bila artis bertudung.. ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Sunday, 15 April 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 0 budak cumil: di post Bila artis bertudung..
 

0 patah perkataan:

Post a Comment