Cara-cara remove timeline dekat facebook (MOZILLA)

Yang tadi kita belajar untuk google chrome..
sekarang dekat mozilla firefox plak..
kalo siapa yang terlepas google chrome boleh
klik sini GOOGLE CHROME.


 benda ni hanya boleh dilakukan 
dekat mozilla firefox dengan google chrome..
zell ajar nak ajar untuk MOZILLA FIREFOX.

1.korang klik sini MOZILLA FIREFOX.

2.klik ALLOW..



3.tunngu 5saat lepas tu tekan install.



kalau tak tahu korang leh
tengok dekat video bawah nie..



Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Cara-cara remove timeline dekat facebook (MOZILLA) ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Saturday, 21 April 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 0 budak cumil: di post Cara-cara remove timeline dekat facebook (MOZILLA)
 

0 patah perkataan:

Post a Comment