cara-cara remove timeline dekat facebook (CHROME)

Yang tadi kita belajar untuk firefox
sekarang dekat google chrome plak..
kalo siapa yang terlepas firefox boleh
klik sini MOZILLA FIREFOX.


 benda ni hanya boleh dilakukan 
dekat mozilla firefox dengan google chrome..
zell ajar nak ajar untuk GOOGLE CHROM.

1.korang klik sini GOOGLE CHROME


2.klik continue..
 


3. klik ADD



kalau tak tahu korang leh
tengok dekat video bawah nie..

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry cara-cara remove timeline dekat facebook (CHROME) ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Saturday, 21 April 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 0 budak cumil: di post cara-cara remove timeline dekat facebook (CHROME)
 

0 patah perkataan:

Post a Comment