Jom ke taman tema angry bird

Hari ni zell nak cerita tentang angry bird..
mesti semua dah bosan maen angry bird dalam phone ,
ipad or pc kan?
kali apa kata kita cuba angry bird real life pula..
jom kita pergi taman tema angry bird..

setakat ni taman tema angry bird ni baru buka dekat china saja..
dekat malaysia belum buat lagi..
maybe bakal di buat..



tengok angry bird terbang pergi ke
penjaga dinding tu..
hahaha..



selain permain yang famous ni..
dekat taman tema angry bird ni pun ada permainan
untuk kanak-kanak seperti. :

gelongsor angry bird..

dan semua yang dekat atas ni..


                                          
                                                    haha..bestnya kalau ada dekat malaysia..
                                    zell main seorang-seorang kalau boleh nak bawak balik rumah..





Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Jom ke taman tema angry bird ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Saturday, 14 April 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 0 budak cumil: di post Jom ke taman tema angry bird
 

0 patah perkataan:

Post a Comment