NOKIA NEW MODEL 2012

                                             NOKIA 808 PURE VIEW


hari ni zell nak cerita model terbaru nokia 808.
terkejut apabila melihat phone ni mana taknye phone
nokia terbaru ni camera dia 41megapixel yang tak ada pada
mana mana brand phone.
lepas ni korang tak payah bawak camera yang besar macam
batu bata tu..korang hanya bawak je phone nokia 808..
mudah dan ringan boleh masuk pocket lagi..






ni specification nokia 808 pure view..






                                             tengok video ni diaorang buat filem            
                            menggunakan nokia 808 pure..




mudahkan? sekarang tak perlu bawak camera yang besar besar untuk buat filem..
hanya dengan menggunakan phone je da boleh buat video HD.Sekarang ni kat malaysia
tak keluar lagi..jadi kita tunggu sama sama la ye..zell pun nak 1 jugak..
untuk info lebih lanjut klick sini NOKIA..

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry NOKIA NEW MODEL 2012 ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Friday, 13 April 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 0 budak cumil: di post NOKIA NEW MODEL 2012
 

0 patah perkataan:

Post a Comment