BUAT TEMPLATE BLOG SENDIRI DENGAN MUDAH


ASSALAMUALAIKUM

semua. hari ini ZeLL nak berkongsi software berguna dengan korang. kali ini ZeLL kongsikan Artisteer 3.1.0.46558 With Keygen. kegunaan software ini adalah untuk membuat template untuk website seperti joomla, wordpress, drupal, dotnetnuke dan untuk blogger.



DOWNLOAD ARTISTEER .EXE

DOWNLOAD ARTISTEER KEYGEN


CARA INSTALL :

1. download "Artisteer 3" dan "keygen". extract keygen kepada folder.
 kemudian install "artisteer 3" sehingga habis



2. bila dah siap, buat seperti berikut
buka short-cut Artisteer 3 pada desktop dan klik keygen_Artisteer_3.0 untuk proses register. 
klik "activate" pada Artisteer 3 dan masukkan "installation code" yang ada pada artisteer activation kedalam ruangan "installation code" pada keygen_Artisteer_3.0.
kemudian copy "license key" dan "activation key" pada keygen_Artisteer_3.0 dan masukkan pada ruangan di artisteer activation. kemudian klik "active"
p/s: masuk kan code LISENCE  KEY dan ACTIVATION KEY kedua-duanya sekali




3. hasilnya akan menjadi macam ni..SEMOGA BERJAYA





CONTOH TEMPLATE :




                                           




Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry BUAT TEMPLATE BLOG SENDIRI DENGAN MUDAH ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Thursday, 24 May 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 5 budak cumil: di post BUAT TEMPLATE BLOG SENDIRI DENGAN MUDAH
 

5 patah perkataan:

  1. yang termudah memang pake artister...
    tapi kalo mau hasilnya lebih bagus ya buat sendiri dan itu juga harus ngerti css sama html :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,tapi css dgn html agak pening nak gune..
      susah sikit..
      pening pun ada..

      Delete
  2. bagus . nice entry . kebetulan saya sedang cari software mcm ni . terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shereen Yahya..welcome..
      ade lagi software mcm nie..
      tapi laen sikit..

      Delete