hukum Model Muslimah

HUKUM MODEL MUSLIMAH

Bila sebut je model mesti la yang cantik-cantik kan?
mesti yang lawa..
kalau boleh semua lelaki nak kahwin dengan perempuan yang cantik
macam model betul x?


klik picture kalau nak tengok full image

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry hukum Model Muslimah ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Tuesday, 8 May 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 2 budak cumil: di post hukum Model Muslimah
 

2 patah perkataan:

  1. wah..nice education..thanks for sharing this!!! :D

    ReplyDelete
  2. ATHRHB..
    welcome...xpew ilmu kite kongsi2..

    ReplyDelete