Adobe Photoshop cs 5 Portable

ASSALAMUALAIKUM..



Kali nie ZeLL nak kongsi kat korang...Adobe Photoshop CS5.
Apa beza Adobe Photoshop CS5 dengan yang sebelum nie.
Perbezaan dari segi tool memang banyak.
So CS5 nie memang best..
Tak rugi law korang try guna kan...


Adobe Photoshop CS5 nie adalah Adobe Photoshop White rabbit.
Mula mula korang open nanti.
Korang akan dapat tengok pop up yang macam kat atas tu ..


ok tak dalam Adobe Photoshop CS5 nie..
Ok jum masa untuk korang download Adobe Photoshop Cs5 nie lak..
Korang klik je icon download bawah tu k...

 

Ok..Lepas korang download tu kan..
Korang extract file tu..
And korang open folder yang korang dah extract tu..
Lepas tu korang cari Icon yang macam kat anak panah macam dalam gambar bawah nie..


Dan lepas tu double klik ..
Dan Korang dah boleh guna dah..
Tk perlu nak install ..
Kan nie Adobe Photoshop CS5 Portable..
Selamat Mencuba ok?

Kalau korang nak belajar Tutorial dia Klik sini PHOTOSHOP


sumber daripada blog

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Adobe Photoshop cs 5 Portable ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Thursday, 7 June 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 3 budak cumil: di post Adobe Photoshop cs 5 Portable
 

3 patah perkataan:

  1. nice entry..i loike...tq..

    http://wadahberbicara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete