13 Filem Melayu 2012 bakal di pawagam

Assalamualaikum..
hari nie zell nak kongsi cerita yang bakal keluar di pawagam 2012 ni..
bagi zell menarik jugak cerita-cerita,best..
jom kita tengok cerita pe yang best kat sini..
maybe korang nak pi tengok..

MAEL LAMBONG THE MOVIE
21 JUN 2012

BAIK GILER
28 JUN 2012


SALAM CINTA
6 SEPTEMBER


X-JANDA JANDAKU GANGSTER
7 JUN 2012



BOHSIA 2 (JALAN KEMBALI)
7 JUN 2012


HANYA AKU CINTA KAU SEORANG
21 JUN 2012


AKU,KAU & DIA
28 JUN 2012


SERAM SEJUK
19 OGOS 2012


PE3 (BAPAK SEGALA GANGSTER)
AKAN DATANG


8 JAM


HALIM MUNAN
13 SEPTEMBER








ROCK 2
AKAN DATANG



JIWA TAIKO
14 JUN 2012

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry 13 Filem Melayu 2012 bakal di pawagam ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Saturday, 2 June 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 16 budak cumil: di post 13 Filem Melayu 2012 bakal di pawagam
 

16 patah perkataan:

  1. best laa kan , bole gi tgk nie

    ReplyDelete
  2. pergh banyak gilerr .. hehe ! kena siap duit la nak serbu panggung wayang ceni kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazz ready2 la duit..blanje zell skali..haha

      Delete
  3. grimis mengundang... 2 pown best jgak zell

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syada Gerimis mengundang tu da kluar la syada..
      nie sume yang bakal keluar..^_^

      Delete
  4. xsabar nak tunggu mael lambung!^^


    http://whinxe.blogspot.com/2012/06/kegunaan-button-follow.html

    ReplyDelete
  5. woah, thanks.. tak mau terlepas semua ni... thanks thanks thanks .:)

    ReplyDelete