Free Download 20 E-Book Photoshop

ASSALAMUALAIKUM
wahh!! bestnye ebook photoshop..
haha, ZeLL nak share dengan korang semua ebook nie..
FREE je tak bayar 1 sen pun..
korang klik je kat pic then akan terus download..
senang je kan?
kalau sesiapa yang tak de photoshop tu lagi..
jangan risau,korang boleh download dekat sini >> PHOTOSHOP
kalau nak tutorial dalam bahasa melayu ade dekat sini  






















Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Free Download 20 E-Book Photoshop ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Wednesday, 13 June 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 27 budak cumil: di post Free Download 20 E-Book Photoshop
 

27 patah perkataan:

  1. wahhh.. best.. ade bahasa melayu lagi..
    thankz for the info...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik yuyu welcome..
      haha..bende best kne la share kan??

      Delete
  2. menarik nih..memang lma dh duk mcri2 tuto psal ps nih..cs5 bleh download ek..sy de sc3 je..lma x download cs5?

    ReplyDelete
    Replies
    1. zell ade post entry download cs5..
      lame pun..skejap je..
      hehe..entry bgune kan??
      share2 la dgn org..

      Delete
    2. Missy Husna's Life... welcome..
      same je..^_^

      Delete
  3. wew ini dia yg di cari - cari selama ini mas zell,
    terima kasih udah berbagi info dan share postingan ini...hehe..
    "nice"

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,welcome andre..
      thank sebab sudi siggah sini..

      Delete
  4. best best!! tanx share!! :)

    ReplyDelete
  5. ✿ i love photoshop ✿

    ReplyDelete
  6. Wow..dah lama cari tuto pasal ini..Sekarang ni baru jumpa..Thx sebab share!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayuni Yusop..
      welcome..
      datang la singgah sini selalu ek..

      Delete
  7. best ada tutorial ni tp sayangnya tkda photoshop pula hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Little Sunshine tu kat atas tu klik je PHOTOSHOP tu..
      leh download kat situ...

      Delete
  8. tima kasih bnyak2,ini yg sya cari2...XD

    ReplyDelete
  9. wahh best2...hehhe, thanx for sharing ^^,

    jom la singgah sini zell =)

    http://cinqleafclover.blogspot.com/2012/06/bila-perempuan-tengok-bola-o.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norashiqin Kamaruzaman welcome..
      same2...
      zell terjah...

      Delete
  10. ala...nk download tp tenet lemb..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. luqman zakaria xpew..cool la..
      blog zell xlari la..haha..

      Delete
  11. Thanks share.. Hehe nak kena cuba satu2 ni.. Saya belum mahir photoshop
    x_x

    ReplyDelete
  12. Thanks for the valuable link :)
    Follow me. www.thehalilpasha.blogspot.com

    ReplyDelete