Koleksi Lagu Versus

ASSALAMUALAIKUM

macam mane zell nak mule ek?
hari nie zell nak kongsi koleksi lagu-lagu versus
sampai minggu ke 6..
korang leh download lagu favourite band korang kat sini..
ape band favourite korang??
kalo zell minat sixth sense..



Tracklist:
-Fiona
-Janji Manismu
-Kau Lupa Janji
-Kisah Kau & Aku
-Lagu Kita
-Warisan

http://www.mediafire.com/?l3ahl2khyhg5q96





Tracklist:
-Bulan Cinta
-Hingga Akhir Nanti
-Merisik Khabar
-Pada Syurga Di Wajahmu
-Sekadar Di Pinggiran
-Yang Sempurnakanku

http://www.mediafire.com/?halcs169dnyjo2g





Tracklist:
-Andainya Aku Pergi Dulu
-Biso Bonar
-Curiga
-Mat Disko
-Pari Pari Di Bawah Angin
-Untukmu

http://www.mediafire.com/?axr46wryahmhx1m






Tracklist:
-Akhirnya Kini Pasti
-Berjuta Batu
-Dan Bila Esok
-Lamunan Terhenti
-Mengerti
-Toyol

http://www.mediafire.com/?webnhy2ueymnsur






Tracklist:
-Basikal Tua
-Inilah Nasibku
-Mencari Konklusi
-Nuri
-Seribu Bintang
-Tanya Sama Itu Hud Hud

http://www.mediafire.com/?9y0ibrascead510






korang mungkin dah terlepas yang ini >> 

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Koleksi Lagu Versus ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Monday, 4 June 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 6 budak cumil: di post Koleksi Lagu Versus
 

6 patah perkataan:

  1. peminat setia versus ke nie???

    http://wadahberbicara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Zell saya x minat lagu la tu pasal lam blog saya x ada lagu

    ReplyDelete