Free Komik Lawak Pop Geng

ASSALAMUALAIKUM

kepada korang suma harap korang sihat-sihat belaka..
hari nie zell nak kongsi dengan korang komik lawak yang ade kat dalam 
buku GEMPAK..
ramai yang suruh zell wat entry buku lawak laen..
jadi hari nie zell nak kongsi dengan korang semua komik lawak nie..
jom la download..
kalau ade siapa yang terlepas download lawak kampus tu
korang leh download kat sini "LAWAK KAMPUS"

Lawak Pop Gang (jilid 1)


Lawak  Pop Gang (jilid 2)


Lawak Pop Gang (jilid 3)


Lawak Pop Gang (jilid 4)


Lawak Cambest Habis


Lawak Gengkey


Lawak Junk Food (BreakFast)


Lawak Junk Food (Lunch)


Lawak Junk Food (Hi-Tea)


Lawak Seleb


Under Age


Kijiya (Jilid 1)


Kijiya (jilid 3)


Kijiya (jilid 4)

Kijiya (jilid 5)

Kijiya (jilid 6)


Photoshop

Nuffnang


Nuffnang

Penulis : ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! ~ Sebuah blog yang mempunyai perlbagai informasi

Entry Free Komik Lawak Pop Geng ini buat oleh ! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! pada hari Tuesday, 5 June 2012. Semoga entry ini dapat bermanfaat buat korang semua.Terimakasih atas kunjungan korang sila tinggalkan comment korang.dah ada 2 budak cumil: di post Free Komik Lawak Pop Geng
 

2 patah perkataan:

  1. Terbaiklah!!!! awwww... I love comic... thanks for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome ✿Lady Ainaa✿..
      zell pun same jgk...^_^

      Delete