JOM BACA LAWAK KAMPUS FREE

ASSALAMUALAIKUM

 ZeLL nak kongsi koleksi Lawak Kampus dengan korang.
jom la baca..
Zell baru je buat entry baru lawak pop gang..
jom Tengok "LAWAK POP GANG"

 
Jilid 1 

Jilid 2
jilid 3

Jilid 4
Jilid 5

Jilid 6
Jilid 7
Jilid 8
Jilid 9
Jilid 10
Jilid 11
Jilid 12
Jilid 13
special edition

 

cara-cara remove timeline dekat facebook (CHROME)

Yang tadi kita belajar untuk firefox
sekarang dekat google chrome plak..
kalo siapa yang terlepas firefox boleh
klik sini MOZILLA FIREFOX.


 benda ni hanya boleh dilakukan 
dekat mozilla firefox dengan google chrome..
zell ajar nak ajar untuk GOOGLE CHROM.

1.korang klik sini GOOGLE CHROME


2.klik continue..
 


3. klik ADD



kalau tak tahu korang leh
tengok dekat video bawah nie..

 

Cara-cara remove timeline dekat facebook (MOZILLA)

Yang tadi kita belajar untuk google chrome..
sekarang dekat mozilla firefox plak..
kalo siapa yang terlepas google chrome boleh
klik sini GOOGLE CHROME.


 benda ni hanya boleh dilakukan 
dekat mozilla firefox dengan google chrome..
zell ajar nak ajar untuk MOZILLA FIREFOX.

1.korang klik sini MOZILLA FIREFOX.

2.klik ALLOW..



3.tunngu 5saat lepas tu tekan install.



kalau tak tahu korang leh
tengok dekat video bawah nie..



 

Bila artis bertudung..

hari ni zell nak kongsi dengan semua tentang artis
sekarang yang comel bila pakai tudung..
perasan tak dekat televisyen, poster poster artis bertudung?
apa pendapat anda semua bila artis pakai tudung?
mesti cantik kan?
sekarang pun banyak artis yang da pakai tudung..
sweet sangat-sangat bile artis artis ni pakai tudung..

contohnye seperti : 

Miasara Nasuha

budak kecik yang cumil ni sapa yang tak kenal..
1 malaysia kenal dia..
kecik-kecik lagi dah popular..
seronok betul..



Diana Amir
zell suka diana amir pakai tudung sweet sangat..
cantik pula..


Siti saleha
siti saleha yang berlakon dalam cerita nora elena..
sweet sangat..

Nora Danish
jom kita enjoy!!
orangnya kecik comel molek..

Tasha shila
semalam tengok cerita landasan cinta..
sweet sangat tasha ni pakai tudung..

Shila Amzah
 tiga suara zell suka lagu shila amzah..
best sangat-sangat..

Tiz Zagyah
 nur kasih memang sesuai watak yang tiz zagyah
pegang memang cantik..


Raja Farah
rajah farah ni zell minat filem dia cerita
cinta medik..best woo..


Siti Nordiana
siti nordiana ni agak berisi sikit sekarang ni..
cumil dari dulu...



Fazura
fazura yang berlaku cerita pisau cukur..



Natasha Hudson
comel tak natasha hudson ni?


Abby Abadi
kak abby abadi ni dari dulu cerita gerak-gerak khas
yang mula-mula sampai sekarang still cantik..


Lisa Suriati
mama lisa..
tu la yang miasara panggil kak lisa ni..


Fouziah Gous
sopan betul akak fouziah ni..


Neelofa
cantik bila neelofa pakai tudung..




 

Jom ke taman tema angry bird

Hari ni zell nak cerita tentang angry bird..
mesti semua dah bosan maen angry bird dalam phone ,
ipad or pc kan?
kali apa kata kita cuba angry bird real life pula..
jom kita pergi taman tema angry bird..

setakat ni taman tema angry bird ni baru buka dekat china saja..
dekat malaysia belum buat lagi..
maybe bakal di buat..



tengok angry bird terbang pergi ke
penjaga dinding tu..
hahaha..



selain permain yang famous ni..
dekat taman tema angry bird ni pun ada permainan
untuk kanak-kanak seperti. :

gelongsor angry bird..

dan semua yang dekat atas ni..


                                          
                                                    haha..bestnya kalau ada dekat malaysia..
                                    zell main seorang-seorang kalau boleh nak bawak balik rumah..





 

NOKIA NEW MODEL 2012

                                             NOKIA 808 PURE VIEW


hari ni zell nak cerita model terbaru nokia 808.
terkejut apabila melihat phone ni mana taknye phone
nokia terbaru ni camera dia 41megapixel yang tak ada pada
mana mana brand phone.
lepas ni korang tak payah bawak camera yang besar macam
batu bata tu..korang hanya bawak je phone nokia 808..
mudah dan ringan boleh masuk pocket lagi..






ni specification nokia 808 pure view..






                                             tengok video ni diaorang buat filem            
                            menggunakan nokia 808 pure..




mudahkan? sekarang tak perlu bawak camera yang besar besar untuk buat filem..
hanya dengan menggunakan phone je da boleh buat video HD.Sekarang ni kat malaysia
tak keluar lagi..jadi kita tunggu sama sama la ye..zell pun nak 1 jugak..
untuk info lebih lanjut klick sini NOKIA..
 

Movie baru akan datang 2012..

Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit - teaser promo


filem yang akan ditayangkan di pawangam..
yang di bintangi oleh artis-artis terkemuka..






JOM TENGOK PROMO..